top of page

zo 08 sep

|

Soest

Yoni Self Release

Yoni Self Release
Yoni Self Release

Tijd en locatie

08 sep 2024, 10:00 – 17:00

Soest, Soest, Nederland

Over de Training

WORKSHOP YONI SELF RELEASE

Yoni is een woord dat we gebruiken om de vrouwelijke genitaliën aan te geven.

De Yoni Release heeft als doel je genitale- en bekkengebied vrij te maken van blokkades. 

Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je seksualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht.

Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dat neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt.

Blokkades ontstaan o.a. door emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. 

Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. 

We werken zowel uit- als inwendig en release vindt plaats op diverse lagen en laten de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert.

Wil je ook een gezonde sensitieve yoni hebben, vrij van trauma, zacht, waarin je levensenergie en wijsheid flink kan stromen?

In deze workshop leer je de technieken om zelf je yoni vrij te maken van blokkades zodat het stromend en vrij gebied is en we meer in contact komen met dat deel van ons lichaam.

Idealiter en oorspronkelijk is je (energie) lichaam een doorstromend systeem. 

Echter door traumatisch ervaringen, pijn, en valse overtuigingen (grotendeels doorgegeven door onze ouders en voorouders die ook niet beter wisten) hebben we veel vastgezet. Zo hebben we weerstand gecreëerd en houden we de stroom eigenlijk tegen, zetten we het vast, of we verdoven zelfs. 

Eerst energetisch en dan ook fysiek in ons lichaam. 

Deze plekken kunnen we met aanraking en aandacht en liefde weer vrij maken, zodat het weer naar de oorspronkelijke staat van vrij stromend en orgastisch gaat.

Wat komt er aan bod in deze workshop? 

– Informatie over de Yoni, haar anatomie en trauma 

– Uitleg over Yoni release 

– Demo 

– Oefenen (we gaan dus met de billen bloot, eventueel onder een dekentje) 

– Tips voor thuis

De workshop is gericht op het loslaten van blokkades en dus niet op orgasme/ opwinding gericht.

Wanneer: 

Zondag 8 september 

10-17 uur in Soest 

Docent: Jolien Daenen  

Prijs: 

€175 (kaartje kun je kopen via de shop op pelvic-release.com

Waar ik je toe uitnodig tijdens de workshop:

1. Zelfzorg en Zenuwstelsel regulatie – Zorg goed voor jezelf tijdens de workshop. Als er iets specifieks is dat je nodig hebt, kun je dan een manier vinden om erom te vragen?

2. Meedoen kan op veel verschillende manieren. Je kunt actief aan een oefening meedoen, je kunt toekijken, iets voor jezelf opschrijven, een dutje doen, een pauze nemen, etc. Dat is allemaal meedoen.

3. Probeer, voor zover als dat lukt, je bewust te zijn of je nog in staat bent te leren of wanneer je overweldigd raakt en niet meer in staat bent tot leren. Merk op wat je nodig hebt om je weer veilig en ontspannen genoeg te voelen – neem een pauze, beweeg, ga naar buiten (evt. met begeleiding van een assistent), deel iets erover in de groep, etc.

4. Nodig je ‘beginner mindset’ uit. Er is altijd meer te leren, of je nou nieuw bent of dat je al veel ervaring/ kennis hebt. Ik nodig je uit om te ontdekken, te verkennen en te experimenteren met jezelf.

Hoe ik je vraag om met elkaar om te gaan:

1. Vertrouwelijkheid

Ik vraag je niet elkaars namen of ervaringen buiten de groep te delen.

Ook vraag ik je elkaars naam en gegevens niet met buitenstaanders te delen.

2. Gevoelens zijn welkom en hoeven niet verklaard of uitgelegd te worden. Als gevoelens opkomen, mogen die er zijn, zonder dat ze gefikst/’opgelost’ hoeven te worden of dat er advies gegeven wordt.

3. Als we delen, vraag ik jullie om vanuit persoonlijke ervaring te spreken en “ik-statements“ te maken. (Bijv. ‘ik merk’, ‘ik voel’, ‘ik ervaar’, etc.). Op die manier helpt het om op te merken wat er binnen in je leeft en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ervaring. Het voorkomt ook dat er gegeneraliseerd wordt.

4. Er worden door mij of door de deelnemers geen geluidopnames, foto’s etc. gemaakt tijdens de workshop, tenzij in onderling overleg. Foto’s van de sheets met uitleg zijn hierop een uitzondering.

Mocht je niet akkoord gaan met een of meerdere van deze punten vraag ik je vooraf contact met me op te nemen (06-42427449)

Aanmelden

  • Via pelvic-release.com

    Koop je ticket hier: https://www.pelvic-release.com/online-training/Yoni-Self-Release-Workshop-p441942325

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel deze training met anderen

bottom of page