top of page

Waarom ik vanaf nu mijn eigen "zaakje" 🍌onderhoud


Voor mij was het aanraken van mijn genitaliën functioneel (plassen, wassen) of seksueel.

Maar hoe zit het nou met de gezondheid van dat gebied? Goed gereedschap is het halve werk zeggen ze, maar hoe weet je nou of je zaakje echt in orde is en wanneer er onderhoud nodig is? Bij je auto komt altijd zo'n handig boekje waarin staat wanneer hij naar de garage moet, wij moeten het doen doen op goed geluk. Geen wonder dat we dan vaak al blij zijn als het zaakje werkt op het 'moment suprême'.

Nu heb ik een vriendin - Annemarie, Die super geoefend is in het helpen van vrouwen met het helen van hun ladyparts. Door haar is er een wereld voor mij opengegaan. Het bereik van haar gevoelscapaciteit is werkelijk fenomenaal. Dit heeft mij op een zoektocht gebracht om uit te vinden hoe dit bij mij werkt.

Nu blijkt, dat er dus een wereld aan sensaties te ontdekken is in het genitale gebied. Verklevingen, verharding, plaatselijke gevoelloosheid, kleine pijntjes enz - Vastzittend bindweefsel (fascia) de oorzaak.

Vaak wordt gezegd dat vrouwen meer tijd nodig hebben om voor sex op te warmen, nu blijkt dat dit eigenlijk voor mannen ook het geval is. Ga je als man te snel te hard, dan beschadig je je bindweefsel een beetje. Dit wordt dan gerepareerd door je lichaam waarna het dus iets kan verharden. Die verharding zorgt er weer voor dat de doorstroming van bloed wordt beperkt in dat gebied en de gevoelszenuwen die daar zitten raken een beetje verdoofd.

Gevolg: minder gevoel in je apparaat, Je machine is zojuist een paar PK's verloren.

Geen man wordt volgens mij blij van een auto die vermogen verliest, laat staan bij zijn eigen zaakje. Helemaal als dit betekent dat je harder het gaspedaal moet intrappen in de slaapkamer om nog het zelfde te voelen. Eens kijken hoe lang je partner daar blij van wordt.

Geen nood, er is een oplossing. Net als voor je auto bestaan er monteurs voor je intieme delen. Of beter nog: Je kan leren het bij jezelf te doen, bij Marielle haar Lingam self release workshop.

Wat is daar voor nodig: Een paar handen en de wil om je zintuigen te ontwikkelen in het subtiele voelen. Hierdoor train je je zintuigen om de knelpunten uit je weefsel te halen en die helemaal soepel en ontspannen te krijgen.

Resultaat: Meer gevoel, meer verbinding met jezelf en een versterkt vermogen om je partner te voelen en op haar af te stemmen in de slaapkamer. Heerlijk toch? Ik word er helemaal blij van. Voortaan doe ik de onderhoudsbeurten helemaal zelf zodat mijn apparaat blijft lopen als een naaimachine en mijn meisje kan blijven spinnen als een poesje 😉

feeling grateful.

250 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page